Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

правила дорожнього руху

Четвер, 12 серпня 2021, 13:02

На Львівщині п'яні водії спричинили більше 200 ДТП

правила дорожнього руху

З початку року у області зафіксували 208 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані. 

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За сім місяців 2021 року на території Львівської області зареєстрували 208 дорожньо-транспортних пригод, причиною яких стало перебування водія у нетверезому стані.

Із цієї кількості 32 ДТП – з постраждалими, в них травмувались 47 осіб, а також 5 людей загинули.

Зазначимо, водіння у стані алкогольного сп'яніння передбачає штраф у 17 тисяч гривень та позбавлення права керування транспортними засобами на один рік.

Якщо ж водія повторно протягом року спіймали на нетверезому водіння, то штраф зростає до 34 тисячі гривень, його позбавляють права керування транспортними засобами на три роки з оплатним вилученням авто чи без такого, або йому загрожує адмінарешт на десять діб з позбавленням права керування транспортними засобами на три роки з оплатним вилученням авто чи без такого.

Нагадаємо, у червні минулого року МВС запустили мобільний додаток для перевірки штрафів за порушення ПДР, а у липні на дорогах Львівщини встановили нові радари для вимірювання швидкості TruCam.

Додамо, з 25 листопада 2020 року Україні набули чинності зміни до правил дорожнього руху, які стосуються водіїв, пасажирів, велосипедистів та пішоходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.