Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин у Львові

Четвер, 19 серпня 2021, 11:56

Карантин у Львові продовжили до жовтня

карантин у Львові

У місті до 1 жовтня діятиме карантин, що передбачає дотримання маскового режиму у приміщеннях та громадському транспорті.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 18 серпня, на своєму засіданні міська комісія з питань ТЕБ і НС, на виконання рішення уряду, продовжила карантин у Львові до 1 жовтня цього року.

Зокрема, на території Львівської МТГ продовжуватиме діяти встановлений з 17 червня 2021 року "зелений" рівень епідемічної небезпеки, що передбачає дотримання маскового режиму у громадському транспорті, під час масових заходів та перебування у приміщенні.

Зазначимо, 11 серпня Кабмін продовжив карантин в Україні до жовтня цього року через збільшення кількості важких хворих на коронавірус. Наразі всі області Украни перебувають у "зеленій" зоні, де діє масковий режим, соціальна дистанція та ще такі обмеження:

- перевезення пасажирів тільки в межах сидячих місць;

- масові заходи за участю більше однієї людини на чотири квадратних метра або з заповненням на дві третини місць;

- кінотеатри і установи культури можна заповнювати на дві третини.

Нагадаємо, карантин в Україні вперше запровадили 12 березня 2020 року, а у лютому 2021 року відновили поділ країни на зони: "червону", "помаранчеву", "жовту" та "зелену" зони, в залежності від епідемічної ситуації.

Додамо, з 9 червня Львівщина перебуває у "зеленій" зоні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.