Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

готель "Соната"

google.com.ua

Четвер, 19 серпня 2021, 12:24

У готелі на Сихові відкриють зал гральних автоматів

готель "Соната"

На першому поверсі готелю "Соната" облаштують зал гральних автоматів.

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей своїй рішенням від 16 серпня цього року дозволила облаштувати зал гральних автоматів у львівському готелі "Соната", що знаходиться на вул. Морозна, 14.

Зал гральних автоматів у цьому тризірковому готелі запрацює у приміщенні на першому поверсі загальною площею 564,3 м². 

Зазначимо, на початку серпня цього року Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей вже відмовляла ТзОВ "Сихів-Сервіс", що володіє цим готелем, у дозволі на облаштування залу гральних автоматів. Тоді члени комісії аргументували своє рішення тим, що ТзОВ "Сихів-Сервіс" планував проводити азартні ігри у приміщенні, яке знаходилося не та території готелю.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Сихів-Сервіс" зареєстрований на вул. Морозній у Львові з 2008 року, займається діяльністю готелів і подібних засобів тимчасового розміщування. Кінцевими власниками фірми є Віра Півень (Закарпаття) та Ігор Машталер (Львів), якому також належить ТзОВ "ММ-Логістик", а його дружині, Ірені Машталер – ТзОВ "Євроготель" на вул. Тершаковців у Львові.

У листопаді минулого року готелю "Соната" дозволили добудувати два нові поверхи та облаштувати ресторан з оглядовим майданчиком. У 2019 році міськрада також вже дозволяла розширити готель "Соната", добудувавши нові приміщення.

Додамо, у червні у готелі "Львів" запрацював зал ігрових автоматів, а у "Гранд Готелі" – казино. У лютому ТзОВ "Готель "Львів" та Софія Максимець отримали дозволи на проведення азартних ігор, а у серпні цього року – готелі "Жорж" та "Супутник".

Також у готелі "Асторія" відкриють третій у Львові зал ігрових автоматів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.