Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

концерт

Середа, 25 серпня 2021, 10:59

Підприємець з Винників задекорував намет на благодійному концерті в Києві за два мільйони

концерт

ФОП Богдан Тріль організував благодійний концерт в Київській опері за майже 3,5 млн грн, з яких понад 2 млн грн витратили на декор намету.

Про це повідомив Центр протидії корупції.

Ще 18 серпня державне підприємство "Державна театрально-видовищна агенція" уклало договір на проведення у понеділок, 23 серпня, благодійного концерту в Національному академічному театрі опери та балету України імені Т. Г. Шевченка із ФОП Богданом Трілем, зареєстрованим у місті Винники Львівської області.

Вартість контракту становить 3 496 493 грн. Зокрема, на святковий намет витратили 77 тис грн, а на його декорування − 2 млн грн. Також на забезпечення музичного супроводу вуличної локації витратили 291 тис грн, на костюми на реквізити − 350 тис грн.

Зазначимо, за даними аналітичної системи YouControl Богдан Тріль є керівником ГО "Напрямок ЮА", яка зареєстрована у 2020 році Богданом Трілем та Юрієм Біловусом. Також Богдан Тріль та Юрій Біловус є зановниками ТОВ "Спецекспотрейд", яке зареєстроване у 2018 році, основиний вид діяльності − організування конгресів і торговельних виставок.

Додамо, Богдан Тріль є керівником ТОВ "Хатагудс", яке зареєстроване у 2015 році, основний вид діяльності − організування конгресів і торговельних виставок. Засновники − Богдан Тріль, Володимир Ананьєв та Юрій Кравченко.

Також Богдан Тріль − продюсер англомовного тревел-шоу Discover Destination UA, якому Український культурний фонд у 2019 році виділив майже 3,5 млн грн гранту. Тоді договір уклали з ТОВ "Хатагудс".

Нагадаємо, Львівська ОДА замовила за 164 тисячі гривень обладнання для проведення у Львові святкового концерту з нагоди 30-ти річчя Незалежності України, а на території Національної академії сухопутних військ встановили 50-метровий флагшток вартістю понад 12 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.