Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Середа, 25 серпня 2021, 15:35

Зеленський доручив Козицькому збудувати новий завод на Львівщині

Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський доручив усім головам обласних державних адміністрацій збудувати по новому заводу.

Про це повідомило видання Finance.ua.

Президент Володимир Зеленський доручив усім головам обласних державних адміністрацій та усім міністрам збудувати по новому заводу.

"Інфраструктура дає сотні тисяч − саме так, сотні тисяч − робочих місць. Кожному губернатору, кожному міністру я сьогодні даю завдання: новий завод. Якого напрямку? Мені байдуже" – повідомив Володимир Зеленський.

За словами Володимира Зеленського, в областях треба будувати такі заводи, як ті, де працюють українські заробітчани.

Також на думку Зеленського, раніше Україна була для Європи об’єктом, який постійно потребував допомоги, а зараз "рівень України вже інший".

"Що ми робимо? Ми навіть допомагаємо Європі! Відправляємо літаки з дезінфекторами в Італію. Пожежа у Туреччині, в Греції. У нас "Антонов" запрацював. 30 років – жодного літака, зараз ми будуємо три літаки Ан-178. Буде окрема програма з ремонту та оновлення літаків, які допомагали гасити пожежі у тих країнах. Ми – суб’єкт у Європі, на якого розраховують" − наголосив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський доповнив перелік документів для пропозицій на посади голів РДА копією сертифіката про володіння державною мовою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.