Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

Вівторок, 31 серпня 2021, 15:02

На Жовківщині підприємство заборгувало два мільйони за користування земельною ділянкою

земельна ділянка

В селі Раменів підприємство три роки використовувало земельну ділянку площею 14 га без офорлення належних документів.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Товариство з обмеженою відповідальністю, що знаходиться в селі Раменів Львівської області, впродовж 2019-2021 років використовувало земельну ділянку площею 14 га без оформлення належних документів. Підприємство за весь час користування ділянкою мало сплатити в бюджет територіальної громади майже 2 мільйони гривень.

Наразі за позовом Жовківської окружної прокуратури Господарський суд Львівської області відкрив провадження про стягнення з підприємства коштів за користування земельною ділянкою.

Нагадаємо, що за позовом обласної прокуратури місту Борислав повернуть земельну ділянку вартістю понад 6,8 мільйона гривень.

Додамо, 13 липня за позовом обласної прокуратури Добросинсько-Магерівській громаді повернули земельну ділянку вартістю понад 21 мільйон гривень, а 6 липня суд повернув у власність держави майже 17 га землі на території Дублянської селищної ради, яку суб'єкт господарювання взяв в оренду ще в 2014 році для будівництва та обслуговування енергетики "зеленого" тарифу, орендар якої не сплачував щомісячну орендну плату.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.