Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівські маршрутки

Вівторок, 31 серпня 2021, 16:03

Школярі Львівської МТГ безкоштовно їздитимуть у маршрутках

львівські маршрутки

З 1 вересня усі школярі Львівської МТГ мають право на безкоштовний проїзд в міських автобусах за наявності учнівського посвідчення.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Від завтра, 1 вересня, в автобусах міських маршрутів Львова передбачено безкоштовний проїзд для дітей шкільного віку Львівської МТГ за умови пред'явлення учнівського квитка або іншого документа, який посвідчує статус школяра.

"Під час навчального року всі дітки мають пільговий проїзд. Це без дискусій. Ми тепер не ділимо, тепер у нас є велика громада, тому усі мають однакові права. Діти повинні мати учнівське посвідчення. Пільги є під час навчального процесу. Тим більше, що ми з наступного року вже впроваджуємо електронний квиток і будемо обліковувати кожен проїзд мешканця нашої громади. І це буде набагато простіше, система все буде робити автоматично" − повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, від завтра на міських маршрутах Львова курсуватиме більше транспорту. Планується, що впродовж 1-6 вересня на міські маршрути додадуть 67 автобусів та трамваїв. Зокрема, посилять маршрути, які курсують на вокзал, а також до університетів та гуртожитків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.