Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

котельня

boryslavrada.gov.ua

Понеділок, 6 вересня 2021, 12:29

У Бориславі модернізували систему теплопостачання

котельня

На підприємстві "Бориславтеплоенерго" встановили нову модульну котельню та газові котли.

Про це повідомила Бориславська міська рада.

Цього тижня комунальне підприємство "Бориславтеплоенерго" отримало нове технологічне обладнання – транспортабельну модульну котельню та газові котли.

Ще навесні цього року на одному із засідань сесії депутати Бориславської міської ради прийняли рішення про надання дозволу КП "Бориславтеплоенерго" на укладання договору фінансового лізингу для придбання цього устаткування.

Як наголосив начальник управління житлово-комунального господарства та енергозбереження Бориславської міськради Олег Левицький, зараз тривають роботи із реконструкції: вже встановлено модульну котельню, на черзі – підключення всіх інженерних мереж.

Він також додав, що, окрім житлового фонду, а це вісім будинків вул. Трускавецької, котельня забезпечує теплом два заклади дошкільної освіти на вул. Коваліва і вул. Трускавецькій та ЗЗСО №4, тому реконструкція котельні та заміна обладнання дасть змогу покращити ефективність роботи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.