Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

SoftServe

Четвер, 9 вересня 2021, 12:25

Садові друзі з SoftServe гулятимуть корпоратив у Парку культури

SoftServe

Частину Парку культури на два дні закриють для відвідувачів через корпоративний захід компанії SoftServe.

Про це повідомила пресслужба Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького.

Завтра, 10 вересня, з 21.00 до 21.00 суботи, 11 вересня, частину території Парку культури закриють для відвідувачів через організацію та проведення  корпоративного заходу компанії SoftServe.

Зазначимо, Центральна алея, Верхня алея та Містечко атракціонів не будуть обмежені в доступі.

Адміністрація Парку Культури просить вибачення за тимчасові незручності.

Нагадаємо, у 2020 році Парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького замовив за 1,8 млн грн ремонт споруди центрального входу, а екологи виявили незаконну вирубку 9 дерев на території.

Додамо, у червні компанія "Девелопмент інжиніринг сервіс", яка входить в групу компанії SoftServe, придбала Львівську виправну колонію №48 за майже 400 мільйонів гривень. На місці колонії заплановано створити комплекс будівель громадського призначення із закладами громадського обслуговування, офісними, освітніми та іншими будівлями, рекреаційними зонами, місцями для відпочинку населення.

Членом ради директорів компанії SoftServe, а також комерційним директором SoftServe Колсалтинг є Тарас Вервега, який у 2015 році пройшов у Львівську обласну раду від Самопомочі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.