Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Рух (Львів)

Фб Рух (Львів)

Четвер, 9 вересня 2021, 14:04

Вакциновані львів'яни зможуть отримати безкоштовні квитки на матчі Руху

Рух (Львів)

Львів'яни, які отримають дві дози вакцини від коронавірусу, зможуть отримати флаєри для відвідування матчів ФК "Рух".

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

Сьогодні, 9 вересня, під час брифінгу генеральний директор ФК "Рух" Ігор Дедишин повідомив, що львів'яни, які двічі вакцинуються від коронавірусу, зможуть отримати флаєри для відвідування матчів ФК "Рух".

"Ми позиціонуємо себе як соціально активний, соціально відповідальний клуб, максимально близький до людей та громади. Завжди радо підтримуємо ініціативи, пов’язані із соціальною діяльністю. Ми хочемо своїм прикладом показати, що вакцинація − це правильний шлях у боротьбі з пандемією і стати прикладом для інших" − повідомив Ігор Дедишин. 

Зазначимо, футбольний клуб "Рух" в межах спільної акції з Львівською ОДА провакцинував весь технічний персонал, тренерів і їх родини. Наразі клуб планує продовжити вакцинацію команди та футболістів.

Нагадаємо, до Дня незалежності вакциновані львів'яни могли отримати 30% знижки на концерт "SuperDisco 90-х. Фестиваль Незалежності. 30 років у Львові".

Додамо, у серпні головний координатор компанії Onur Group Ukraine Емре Караахметоглу став новим віцепрезидентом львівського футбольного клубу "Рух".

Зазначимо, у липні футбольний клуб "Рух" підписав угоду з Ареною Львів та домовився про оплату оренди у розмірі 210 тисяч гривень за матч. Певний час тривав конфлікт між "Ареною Львів" та футбольною командою, власником якої є бізнесмен та депутат Львівської міської ради Григорій Козловський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.