Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Рух (Львів)

Фб Рух (Львів)

Понеділок, 19 липня 2021, 15:55

Рух Козловського таки гратиме на Арені Львів диктатора Павелкіана

Рух (Львів)

Футбольний клуб Рух врешті підписав угоду з Ареною Львів та домовився про оплату оренди у розмірі 210 тисяч гривень за матч.

Про це повідомила пресслужба "Руху".

У ході складних перемовин між футбольним клубом "Рух" та керівництвом "Арени Львів", команда підписала договір оренди. За кожен матч на "Арені Львів" "Рух" платитиме 210 000 грн. 

Нагадаємо, конфлікт з "Ареною Львів" у футбольної команди, власником якого є бізнесмен та депутат Львівської міської ради Григорій Козловський тривав вже певний час.

Львівський футбольний клуб Рух висловлював готовність закритися через пониження категорії стадіону "Україна". ФК Рух незадоволений рішенням УАФ понизити категорію стадіону "Україна", де він планував проводити домашні матчі, оскільки не зміг домовитись щодо оренди "Арени Львів". А депутати Львівської облради закликали УАФ не створювати перешкод для функціонування стадіону "Україна" у Львові та проведення на ньому матчів Української Прем'єр-ліги.

Додамо, торік ФК Рух проводив домашні матчі УПЛ на стадіоні "Арена Львів", а у січні цього року Рух запустив власний телеканал та планує збудувати медіацентр.

Додамо, що сьогодні, київський футбольний клуб "Динамо" дозволив львівському "Руху" проводити в Українській Прем'єр-лізі домашні матчі на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.