Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Емре Караахметоглу

fcrukh.com

Вівторок, 31 серпня 2021, 12:55

Головний координатор Онуру став віцепрезидентом Руху

Емре Караахметоглу

Емре Караахметоглу став новим віцепрезидентом львівського ФК "Рух".

Про це повідомила пресслужба ФК "Рух".

Головний координатор компанії Onur Group Ukraine Емре Караахметоглу став новим віцепрезидентом львівського футбольного клубу "Рух" .

Під час львівського дербі почесний президент "Руху" Григорій Козловський вручив новому віцепрезиденту клубну іменну футболку ФК "Рух", а також подарункову футболку з автографами гравців команди.

"Надзвичайно приємно потрапити у таку велику дружню сім’ю під назвою "Рух". Наша компанія завжди підтримувала і продовжує підтримувати різні види спорту. Один з них − це футбол. Вже дуже давно знайомий із почесним президентом "Руху" Григорієм Козловським. У нього дуже великі плани щодо розвитку клубу. Будується сучасна велика футбольна Академія. В клубі є дуже хороший та кваліфікований менеджмент. В "Руху" величезні перспективи. Нашій компанії дуже приємно бути частинкою цього проекту. OnurGroup Ukraine буде намагатися робити все для того, щоб "Рух" ставав ще сильнішим" − повідомив Емре Караахметоглу.

Нагадаємо, Футбольний клуб Рух підписав угоду з Ареною Львів та домовився про оплату оренди у розмірі 210 тисяч гривень за матч. Певний час тривав конфлікт з "Ареною Львів" у футбольної команди, власником якого є бізнесмен та депутат Львівської міської ради Григорій Козловський.

Львівський футбольний клуб Рух висловлював готовність закритися через пониження категорії стадіону "Україна". ФК Рух незадоволений рішенням УАФ понизити категорію стадіону "Україна", де він планував проводити домашні матчі, оскільки не зміг домовитись щодо оренди "Арени Львів". А депутати Львівської облради закликали УАФ не створювати перешкод для функціонування стадіону "Україна" у Львові та проведення на ньому матчів Української Прем'єр-ліги.

Додамо, торік ФК Рух проводив домашні матчі УПЛ на стадіоні "Арена Львів", а у січні цього року Рух запустив власний телеканал та планує збудувати медіацентр.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.