Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

судова справа

Середа, 15 вересня 2021, 13:14

Служба автомобільних доріг планує стягнути з Онуру понад 130 тисяч

судова справа

Служба автомобільних доріг планує стягнути з ТОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" понад 130 тис грн інфляційних нарахувань.

Про це йдеться в ухвалі Господарського суду Львівської області від 7 липня 2021 року.

Служба автомобільних доріг звернулася з позовом до суду про стягнення понад 130 тис грн з ТОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл".

"На розгляд Господарського суду Львівської області надійшла позовна заява Служби автомобільних доріг у Львівській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Онур Конструкціон Інтернешнл" про стягнення 131 061,01 грн інфляційних нарахувань" – йдеться в ухвалі.

Господарський суд признав розгляд цієї справи на 30 серпня, але тоді Служба автомобільних доріг надіслала клопотання про відкладення судового засідання.

Розгляд справи по суті відбудеться сьогодні, 15 вересня.

За даними порталу YouControl, фірма "Онур Конструкціон Інтернешнл" зареєстрована з 2004 року у Києві, займається будівництвом доріг і автострад. Її власниками є громадяни Туреччини Онур та Іхcан Ченінджевізи й львів'янин Олег Фаріон. Розмір статутного капіталу підприємства становить 2 165 870,86 грн. 

Олег Фаріон є керівником двох турецьких будфірм: ТОВ "Емт Ерімтан Мюшавірлік Тааххют Тіджарет А. Ш." (зареєстрована у Львові в 2017 році) та ТОВ "Європавер Україна" (зареєстрована у Львові в жовтні 2019 року). Також він керує ПП "Глорія" (смт. Брюховичі), що займається обслуговуванням напоями, та належить мешканці Брюхович Олені Караахметоглу.

Зазначимо, головний координатор компанії Onur Group Ukraine Емре Караахметоглу став віцепрезидентом львівського футбольного клубу "Рух" .

Компанія "Онур" є підрядником багатьох ремонтних робіт із будівництва доріг на Львівщині. У серпні компанія завершила ремон вулиці Богдана Хмельницького, яку  розпочали ремонтувати у травні. А у липні "Онур" завершило ремонт каналізаційного колектора на вул. Винниченка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.