Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дмитро Добродомов

П'ятниця, 17 вересня 2021, 10:56

Добродомов грудьми захистив честь Зеленського від футболки Лероса

Дмитро Добродомов

4 канал не пустив в ефір інтерв'ю із нардепом Гео Леросом через нецензурний напис про Володимира Зеленського на його футболці.

Про це повідомив генеральний директор та співвласник 4 каналу Дмитро Добродомов на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 16 вересня, 4 канал не пустив в ефір інтерв'ю Тетяни Даниленко із народним депутатом Гео Леросом через те, що останній знімався у футболці з образливим написом про президента Володимира Зеленського.

"Шановні глядачі 4 каналу, хочу прояснити ситуацію щодо інтерв'ю з народним депутатом Гео Леросом, яке мало сьогодні вийти о 22:00 в етері 4 каналу. У програму "Постаті" з Тетяною Даниленко редакція 4 каналу запросила народного депутата Гео Лероса. Він прийшов на інтерв'ю у одязі з написом, який безпосередньо ображає президента України Володимира Зеленського. Мені невідомо, чого саме Гео Лерос хотів досягти таким вчинком: отримати політичні дивіденди, розпалити ворожнечу у суспільстві чи влаштувати провокацію" – написав Добродомов.

За його словами, на футболці Лероса було написано гасло, яке переважно вживають щодо президента Росії Володимира Путіна.

"Тим самим гаслом, яке 2014 року вперше прозвучало від вболівальників клубу "Металіст", тим самим, де через дефіс пишуть прізвище "Путін" і ось це нецензурне слово. Щоправда замість президента Росії Гео Лерос вказав президента України. Можна по-різному ставитися до президента України, але ми – не Росія, тож ставити знак рівності між керівником нашої держави і держави, яка окупувала Крим і Донбас та вже 7 років веде з нами війну, є неприпустимим. І цей знак рівності якраз дуже вигідний Росії" – наголосив Дмитро Добродомов.

Він зазначив, що 4 канал – рівновіддалений від усіх політичних сил, але не є терпимим до відвертих провокацій та розпалювання ворожнечі від будь-яких політичних сил.

"Я особисто у авторських програмах не раз критикував дії і президента, і чинної, і попередніх влад. Однак завжди, як в моїх програм, так і в інших програмах 4 каналу це відбувається у межах чинного законодавства. І так буде й надалі. Саме тому інтерв'ю з Гео Леросом не вийде в етері 4 каналу" – додав Добродомов.

Натомість Гео Лерос написав на своїй сторінці у Фейсбуці, що вважає такі дії 4 каналу цензурою.

Нагадаємо, у червні цього року Нацрада оштрафувала 4 канал на 114 тисяч гривень через дискримінаційні висловлювання ведучого, львівського журналіста Остапа Дроздова.

Додамо, журналіст та колишній нардеп Дмитро Добродомов став співвласником та директором 4 каналу у лютому 2021 року. Він планує вивести канал у всеукраїнський цифровий телеефір.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.