Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

боєприпаси

lv.npu.gov.ua

Четвер, 23 вересня 2021, 15:08

У Львові затримали вбивцю голови селищної ради у Криму

боєприпаси

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві мера селищної ради АР Крим у 2013 році, який переховувався від слідства.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Львівські поліцейські затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві мера селищної ради АР Крим, яке сталося в лютому 2013 року.

Тоді невідомий розстріляв автомобіль, в якому перебував мер одного з курортних містечок. Згодом правоохоронці знайшли спаленою машину, яку кілер викрав напередодні, і зброю.

Правоохоронці здійснили оперативно-розшукові заходи та слідчі дії і встановили підозрюваного. Львів'янин, щоб уникнути відповідальності, залишив територію України і був оголошений у розшук.

Кілька днів тому оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області отримали інформацію про перебування підозрюваного на Львівщині.

"21 вересня у Львові оперативники та слідчі обласної поліції затримали фігуранта. Крім того, за результатами проведених обшуків поліцейські вилучили різну зброю та набої різного калібру, підроблені документи, видані на ім’я громадянина іншої країни, та "чорнові" записи" – наголосили у поліції.

За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами розпочато кримінальне провадження. Тривають слідчі дії, перевіряється причетність затриманого до вчинення інших злочинів.

Сьогодні, 23 вересня затриманому обиратимуть запобіжний захід.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.