Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЛКП "Лев"

Середа, 13 жовтня 2021, 13:55

ЛКП "Лев" викине 88 тисяч на інформаційні таблички про собаче гівенце

ЛКП "Лев"

ЛКП "Лев" закупить у новоствореної львівської фірми інформаційні таблички щодо догляду за собаками за 88 тисяч гривень.

Львівське комунальне підприємство "Лев" провело тендер у системі ProZorro на інформаційні та мотиваційні таблички, які переможець тендеру має поставити до 17 грудня 2021 року.

Аукціон стартував 29 вересня, участь у ньому взяла лише одна фірма – ТзОВ "БК сучасний простір", що запропонувала виготовити таблички за 88 800 грн. Її й визнали переможцем торгів, а очікувана вартість послуг становила 90 000 грн.  

Як йдеться у закупівлі, комунальне підприємство планує придбати 60 штук інформаційних та 120 штук мотиваційних табличок.

Вимоги до табличок:

- розмір інформаційної таблички 600 х 420мм, розмір мотиваційної таблички 300х210 мм;

- мають гарантійний термін експлуатації не менше 5 років;

- кріплення табличок включені в ціну;

- остаточний зовнішній вигляд табличок буде узгоджений при їх замовленні.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "БК сучасний простір" зареєстроване з січня 2020 року у Львові, займається спеціалізованими будроботами, виробництвом будівельних металевих конструкцій і частин конструкцій, роздрібною торгівлею іграми та іграшками та спортивним інвентарем, тощо. Власником та керівником фірми є львів'янин Євген Штабський, власник ще однієї львівської фірми – ТзОВ "Європарк-Захід" (неспеціалізована оптова торгівля) та керівник з 2014 року ТзОВ "Європейська освітлювальна компанія" (виробництво електричного освітлювального устатковання).

Зазначимо, з лютого 2020 року у ЛКП "Лев" розпочали безкоштовно чіпувати домашніх тварин. Загалом у Львові розпочали чіпувати безпритульних тварин з серпня 2015 року. А у 2019 році у Львові вперше провели підрахунок вуличних котів.

Додамо, у квітні цього року комісія екології міськради погодила спорудження муніципального притулку для безпритульних тварин, який мають офіційно відкрити через два роки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.