Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Середа, 6 жовтня 2021, 12:45

Лікарня швидкої допомоги отримає майже п'ять мільйонів на додаткові ліжка для хворих на Covid-19

медичний заклад у Львові

КНП "Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова" розмістить додатково 100 ліжок для хворих на коронавірус за 4,9 млн грн.

Про це повідомив Інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Комісія охорони здоров’я та соціального захисту Львівської міської ради підтримала звернення КНП "Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м.Львова" щодо виділення  додаткових коштів у сумі 4,9 млн грн. Ці кошти скерують на облаштування приміщень, де розмістять додатково 100 ліжок для хворих на Covid-19.

"Зараз триває забезпечення лікарень, які приймають хворих на ковід. Сьогодні їх приймає Лікарня швидкої допомоги. Як нам озвучили, за вчорашню добу невтішний рекорд − 81 хворий. Ми розуміємо, яке зараз величезне навантаження. За цей рік ми зробили багато: підготували низку приміщень, які забезпечені кисневою мережею, вони мають необхідне обладнання, меблі" − повідомив голова комісії охорони здоров’я та соціального захисту Валерій Веремчук.

За словами Валерія Веремчука, необхідні зміни до бюджету щодо виділення коштів виконавчі органи мають підготувати на четвер.

Зазначимо, загалом по Львову є близько 1400 ліжок для хворих на коронавірус.

Нагадаємо, у місті можуть запровадити нові карантинні обмеження через збільшення кількості хворих на коронавірус, а на початку тижня міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що у Львові спостерігається серйозне зростання захворюваності на Covid-19, а місто входить у "червону" зону карантину.

Додамо, з 23 вересня в усіх регіонах України запровадили "жовтий" рівень епіднебезпеки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.