Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Адамик

Фб Петра Адамика

Четвер, 7 жовтня 2021, 17:03

Чому розробки ПКД коштують місту більше, аніж самі проєкти – Петро Адамик

Петро Адамик

Голова фракції Європейська Солідарність Петро Адамик запитав у міського голови Львова Андрія Садового про жахіття в царині проєктно-кошторисної документації міста.

Сьогодні, 7 жовтня, під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради відбулось годинне спілкування міського голови Львова Андрія Садового з депутатами у форматі запитань-відповідей.

Голова фракції "Європейська Солідарність" Петро Адамик запитав очільника міста про проєктно-кошторисні документації, деякі розробки яких коштували місту більше, аніж самі проєкти.

"Ми зараз під час засідань комісії культури почали розбиратися з ПКД, сказати жах – це нічого не сказати. Чи не бажаєте ви, Андрію Івановичу, зробити ревізію всіх проєктно-кошторисних документацій, які ви наплодили на десятки мільйонів гривень? Деякі ПКД, які стосуються культури, переробляли тричі, а деякі переробляння коштували більше, аніж самі проєкти кошторисної документації. Це просто сотні та мільйони гривень в нікуди. Це насправді просто сотні та мільйони гривень в нікуди. Як Ви бачите вихід з цієї ситуації?", – зазначив Петро Адамик.

У відповідь міський голова запевнив, що розуміє біль комісії культури щодо ПКД. Розповів і те, що сам "жахається, коли бачить ці так звані витвори мистецтва".

Нагадаємо, що відповідні зміни до регламенту про запитання до міського голови ще у 2018 році запропонували депутати Уляна Пак та Петро Адамик. Нововведення запровадили для кращої комунікації між депутатським корпусом та міським головою Львова.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.