Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Адамик

lvivrada.gov.ua

П'ятниця, 29 березня 2024, 15:26

Петро Адамик закликає напрацювати стратегію безбар'єрного простору у Львові

Петро Адамик

Йдеться про необхідність облаштування пандусів у житлових будинках, освітніх закладах та інших комунальних установах.

Про це передає пресслужба львівського осередку партії Європейська Солідарність.

Вчора, 28 березня, під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради голова фракції Європейська Солідарність Петро Адамик звернув увагу суспільства на важливу проблему доступності у Львові.

Про необхідність облаштування пандусів та інших елементів доступності у житлових будинках, освітніх закладах та інших комунальних установах йшлося у його депутатському запиті.

"Ми повинні дбати про людей з інвалідністю, зокрема про наших захисників та захисниць, які потребують відповідних умов для безперешкодного пересування. Зважаючи на важливість цього питання я запропонував нині:

- пришвидшити роботи з облаштування доступності житлових приміщень про які йдеться у програмі;

- створити комісію, яка розробить стратегію створення безбар'єрного простору у Львові.

- доручити підготовку звіту про покращення безбар'єрного простору для обговорення на наступній сесії Львівської міської ради" – додав Адамик.

Нагадаємо, ще у 2018 році депутати Львівської міської ради ухвалили Програму забезпечення доступності житлових приміщень осіб з інвалідністю у колісних кріслах та осіб з інвалідністю з порушенням зору 1 групи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.