Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 8 жовтня 2021, 16:11

У Львові призупинять планові госпіталізації та обмежать масові заходи

Львів

У місті посилюють карантинні обмеження через ріст інфікованих на Covid-19.

Про це сьогодні на брифінгу за підсумками засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Сьогодні, 8 жовтня, міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення тимчасово призупинити планові госпіталізації та операції у лікарнях Львова, щоб зарезервувати місця для людей з коронавірусом.

Також з 14 жовтня у місті обмежать проведення розважальних масових заходів.

"Ми хочемо також з 14 числа зупинити всі масові розважальні заходи у місті. Вони будуть заборонені, за винятком невеликих конференцій, які вже анонсовані. Проте участь у них беруть тільки ті особи, які повністю вакциновані, або мають негативний ПЛР-тест" – пояснив Андрій Садовий.

 За його словами, крім цього місто планує повністю вакцинувати усіх осіб, які працюють у комунальній сфері.

Нагадаємо, з 23 вересня в усіх регіонах України запровадили "жовтий" рівень епіднебезпеки, а на початку жовтня Андрій Садовий заявив, що у Львові спостерігається серйозне зростання захворюваності на Covid-19 та місто входить у "червону" зону карантину.

 

Додамо, з 18 жовтня школи Львова переведуть на дистанційне навчання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.