Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Понеділок, 11 жовтня 2021, 12:50

Львівщина має ознаки помаранчевої карантинної зони

Львів

До "помаранчевої" зони епідемічної небезпеки віднесено 16 областей України. 

Про це повідомила пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

Станом на сьогодні, 11 жовтня, Міністерство охорони здоров'я віднесло Львівську область до "помаранчевої" зони епідемічної небезпеки. Всього 16 областей України мають ознаки "помаранчевої" зони.

Зазначимо, станом на вчора, 10 жовтня, на Львівщині завантаженість ліжок з киснем становила 54,9%, а динаміка рівня госпіталізацій − 27,4%. Натомість рівень госпіталізацій у області перевищений − 62,6 на 100 тис. населення при нормі 60 на 100 тис. населення.

А рівень захворюваності у Львівській області становить 404 на 100 тис. населення, при визначеному показнику 75 на 100 тис. населення. Рівень захворюваності на Covid-19 по країні становить 406 на 100 тис. населення.

Нагадаємо, Житомирська, Луганська, Львівська та Харківська області можуть перейти до "червоного" рівня епіднебезпеки протягом двох-трьох тижнів.

Додамо, 23 вересня по всій території України запровадили "жовтий" рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусу, який встановила ще 21 вересня на своєму засіданні Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.