Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

lvivoblrada.gov.ua

Середа, 13 жовтня 2021, 13:18

10 автомобілів швидкої передали для гірських пунктів екстреної медичної допомоги Львівщини

швидка допомога

Пунктам екстреної медичної допомоги передали 10 "швидких" для гірських територій, вартістю 1,6 млн грн кожна.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

Сьогодні, 13 жовтня, 10 автівок екстреної медичної допомоги на базі Toyota Land Cruiser Prado передали пунктам базування Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у гірських районах.

Автомобілі закупили за кошти Національної служби здоров'я України. Вартість однієї такої "швидкої" становить 1,6 млн грн.

За словами в.о. директора Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрія Васька, "швидкі" надійдуть на пункти базування екстреної медичної допомоги: Стрілки, Старий Самбір, Турка, Бориня, Верхнє Висоцьке, Орява, Завадка, Верхнє Синєвидне, Східниця, Підбуж.

"Це нові сучасні автомобілі класу А, повнопривідні, підвищеної прохідності на короткій базі. Вони забезпечуватимуть доїзд у важкодоступних гірських територіях нашої області" − повідомив Андрій Васько.

Нагадаємо, з 1 квітня триває досудове розслідування у справі про закупівлю Центром екстреної медицини та медицини катастроф автомобілів швидкої допомоги.

Додамо, Варіанти розбиралися, що не так з експериментальним проектом з аеромедичної евакуації на Львівщині, а договір на обслуговування гелікоптера аеромедичної евакуації за 100 тисяч гривень в місяць уклали 5 травня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.