Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

Понеділок, 18 жовтня 2021, 11:43

До Розвадівської сільради балотуються п'ятеро самовисуванців та кандидати від двох партій

вибори

ЦВК затвердила кандидатів у депутати на проміжних виборах до Розвадівської  сільської ради.

Центральна виборча комісія оприлюднила перелік кандидатів у депутати на проміжних місцевих виборах до Розвадівської сільської ради Стрийського району, які відбудуться 31 жовтня цього року.

Вибори до сільради Розвадіва відбудуться у 7-ому виборчому окрузі – обиратимуть одного депутата на виборчій дільниці у селі Крупське.

Загалом ЦВК зареєструвала семеро осіб, серед претендентів – по одному кандидату від партії За майбутнє та Слуга народу, решта – самовисуванці.

Нагадаємо, 31 жовтня у Львівській області відбудуться позачергові та проміжні місцеві вибори. На проміжних виборах депутата Розвадівської сільради у 7 окрузі візьмуть участь 1044 виборці.

Виборчий процес тут стартував 11 вересня.

У 2019 році Варіанти побували на території Розвадівської ОТГ. Детальніше – у статті "Розвадівські розписи".

Додамо, у червні 2020 року, згідно із реформою адміністративно-територіального устрою України, Львівщину поділили на сім районів: Львівський, Червоноградський, Стрийський, Самбірський, Дрогобицький, Золочівський та Яворівський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.