Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Вівторок, 26 жовтня 2021, 11:59

У Львівській обласній раді не відбулось засідання сесії через епідемію коронавірусу

Львівська облрада

У Львівській обласній раді не відбулось пленарне засідання сесії у зв'язку з поширенням Covid-19 серед депутатів.

Про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбук голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

У Львівській обласній раді не відбулось пленарне засідання сесії через відсутність кворуму у зв'язку з поширенням Covid-19 серед депутатів.

"На жаль, серед депутатів Львівської облради, попри активну кампанію вакцинації, є інфіковані. Львівська область нині посідає третє місце в Україні за кількістю осіб, у яких виявили коронавірус", – йдеться у повідомленні Ірини Гримак.

Як зазначила Ірина Гримак, депутатський корпус активно готувався до проведення чергової сесії, депутатські комісії напрацювали всі необхідні рішення, а тому за першої ж нагоди проведення пленарних засідань відновиться.

Нагадаємо, станом на ранок у області за добу зафіксували коронавірус у 1104 осіб.

З 23 вересня в усіх регіонах України запровадили "жовтий" рівень епіднебезпеки, а з 18 жовтня у Львові посилили карантин: у школах запровадили канікули, а ринкам, ТРЦ та ресторанам дозволили працювати лише за наявності вакцинованих працівників.

Раніше у МОЗ заявляли, що не планують посилювати карантин для вакцинованих колективів закладів, компаній чи установ, якщо їх регіон потраплятиме в "жовту" чи "червону" зону епідемічної небезпеки, натомість в Україні з 20 вересня запровадили Covid-сертифікати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.