Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Вівторок, 26 жовтня 2021, 12:55

Козицький передав дві ділянки на вулиці Рубчака у власність Львова

Максим Козицький

Військовій частині Нацгвардії припинити право користування двома земельними ділянками на вул. Рубчака та передали їх у комунальну власність Львова.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №1036/0/5-21 від 21 жовтня 2021 року.

Максим Козицький розпорядився вилучити дві земельні ділянки на вул. Рубчака у Львові з державної власності та передати їх у комунальну власність Львівської міської ради. Йдеться про земельну ділянку площею 0,8100 га для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови та ділянку площею 1,2727 га для іншої житлової забудови.

На вказані земельні ділянки мала право постійного користування військова частина 4114 Національної гвардії України, яке згідно з розпорядженням, припинили.

Тепер Львівська ОДА має підписати акти приймання-передачі вказаних ділянок з Львівською міською радою. 

Нагадаємо, Міноборони отримало у постійне користування будівлю на пл. Соборна, 5 для розміщення ЗСУ, а Львівська ОДА змінила цільове призначення ділянки на вул. Стрийській, 73 на прохання Академії сухопутних військ ім. Сагайдачного.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.