Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вилучена готівка

lv.npu.gov.ua

Четвер, 28 жовтня 2021, 15:10

Поліція викрила львів'ян в організації онлайн-покеру

вилучена готівка

Четверо мешканців Львова та Києва організували інтернет-казино.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці затримали чотирьох мешканців Львова та Києва, яких підозрюють в організації гри у покер з використанням віртуальної веб-платформи у інтернеті.

"Четверо мешканців Львова та Києва віком 29, 31, 35 та 41 рік надавали громадянам послуги з організації та проведення азартних ігор, а саме – гри у покер з використанням віртуальної веб-платформи у мережі Інтернет. Гравці мали можливість дистанційно робити грошові ставки та отримувати грошові виграші" – наголосили у поліції.

Сьогодні поліцейські влаштували обшуку у авто та помешканнях підозрюваних й виявили і конфіскували комп’ютери з інстальованим програмним забезпеченням, мобільні телефони, чорнові записи, банківські картки, а також готівку, виручену від незаконної діяльності, й авто БМВ.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на один рік.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.