Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

П'ятниця, 29 жовтня 2021, 15:43

Три ковідні лікарні Львівщини на 100% заповнені пацієнтами

медичний заклад у Львові

У області повністю заповнені ліжка пацієнтами із коронавірусом у Львівській інфекційній лікарні, Кам’янко-Бузькій та Стебницькій лікарнях.

Про це сьогодні, 29 жовтня, повідомив директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Орест Чемерис.

Станом на сьогодні у Львівській області до госпіталізації хворих на коронавірус долучили 24 медичних заклади, з них три лікарні повністю заповнені пацієнтами із Covid-19.

"Якщо говорити про ті лікарні, які заповнені на 100%, – то це Львівська обласна інфекційна лікарня, Кам’янко-Бузька ЦРЛ та Стебницька ЦРЛ. Це ті медзаклади, де найбільше пацієнтів" – зазначив Орест Чемерис.

Однак, за його словами, 100% заповненості лікарні не означає, що вона не приймає пацієнтів з коронавірусом, натомість у ці лікарні щоденно госпіталізують стільки ж людей, скільки й виписують.

Ліжкова Covid-мережа в області заповнена на 64,7%.

"Щоденно у медичні стаціонари потрапляють від 280 до 380 людей з ковідом та підозрою на нього" – наголосив Чемерис.

Він додав, що сьогодні суттєво зросла кількість вагітних жінок, у яких діагностують коронавірус, а також дітей.

Нагадаємо, з 30 жовтня у Львівській області запровадили "червоний" рівень епідемічної небезпеки, а у Львові закриють всі заклади культури, натомість ресторани й салони краси працюватимуть за умови повної вакцинації працівників та відвідувачів.

Додамо, з жовтня в Україні дозволили вакцинацію дітей від Covid-19, а з 8 листопада невакцинованих освітян і посадовців відсторонятимуть від роботи. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.