Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

chasipodii.net

Понеділок, 21 січня 2013, 13:50

Три вбивства трапились на Львівщині через необережне поводження із зброєю за минулий рік

У 2012 році на території Львівської області у результаті необережного поводження із облікованою вогнепальною зброєю загинули троє людей та четверо громадян отримали поранення. 

Про це Варіанти повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

16 липня 2012 року мешканець Бродівського району неподалік лісового масиву смертельно травмував із мисливського нарізного карабіна «Сайга» людину. 

За даним фактом слідчі Бродівського РВ ГУМВС України у Львівській області порушили кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 119 (вбивство через необережність)  КК України  дозвіл на право зберігання і носіння мисливської зброї – анульовано, карабін вилучено. 

Ще один випадок трапився на початку грудня 2012 року в лісовому масиві поблизу одного із сіл Миколаївського району під час незаконного полювання. Місцевий мешканець зі своєї зареєстрованої мисливської рушниці «ТОЗ -34» калібру 12 мм, здійснив постріл, внаслідок якого смертельно поранив 18-річного хлопця. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.