Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа на Львівщині

Середа, 10 листопада 2021, 12:57

З понеділка у Львові відсторонили від роботи понад 300 вчителів

школа на Львівщині

У Львові відсторонили від роботи близько 320 педагогів, а рівень вакцинації серед працівників закладів освіти становить 98%. 

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

З понеділка, 8 листопада, у Львові відсторонили від роботи 320 вчителів. Наразі рівень вакцинації серед працівників закладів освіти в місті становить 98%. 

Як повідомив в.о. директора департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Євген Бойко, з понеділка, 15 листопада, у закладах освіти Львова працюватимуть лише повністю вакциновані вчителі чи ті, хто матиме негативний ПЛР-тест. 

"На сьогодні рівень вакцинації серед закладів освіти є достатньо високим, це 98%. Відповідно до постанови уряду, з понеділка було відсторонено близько 320 педагогів, і це теж впливає на мотивацію працівників вакцинуватися. Цей тиждень ми організовуємо всі можливі способи, щоб ті працівники вакцинувалися, і розуміємо, що з понеділка це буде ще інший показник вакцинації серед працівників освіти. В закладах освіти з понеділка будуть працювати виключно ті педагоги, які будуть мати 100% вакцинації чи ПЛР-тест" − зазначив Євген Бойко.

Нагадаємо, із понеділка у місті відновлюють очне навчання для учнів 1-4 класів, проте карантинні обмеження продовжили до 29 листопада.

Додамо, з 18 жовтня у школах запровадили канікули, а з 30 жовтня у Львівській області запровадили "червоний" рівень епідемічної небезпеки.

Станом на сьогодні у Львові частково дозволили роботу музеїв та галерей, а ресторани й салони краси працюють за умови повної вакцинації працівників та відвідувачів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.