Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт вул. Бандери

Понеділок, 15 листопада 2021, 10:46

У Львові відкрили для проїзду ще одну ділянку вулиці Степана Бандери

ремонт вул. Бандери

З 15 листопада перехрестя вул. Бандери – вул. Городоцька відкрили для руху транспорту.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні відкрили для проїзду транспорту перехрестя вул. Бандери – вул. Городоцька, тому автобуси та трамваї розпочали курсувати за звичними маршрутами.

"Сьогодні відкрили проїзд по вулиці Городоцькій. Впродовж місяця там робили трамвайні колії, які з’єднуватимуть мережу із вулицею С. Бандери. Відсьогодні трамваї №1, №4 та №6 курсуватимуть за своїм стандартним маршрутом. Все спрацювало за планом. Вулицю Степана Бандери планово маємо встигнути відкрити до кінця року" – наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, ремонт вул. Степана Бандери стартував наприкінці вересня 2020 року. Довжина ділянки вулиці, яку ремонтують, – 1 км 50 м, її поетапно перекривають її для руху транспорту. Виконує роботи ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" на замовлення ЛКП "Львівавтодор". Загальна вартість реконструкції – 209,5 млн грн. 

Крім цього, з 18 жовтня перехрестя Бандери-Городоцька розпочали ремонтувати цілодобово, а мешканцям прилеглих будинків обіцяли виплатити за це грошову компенсацію.

Додамо, з 1 листопада перехрестя вул. Бандери – вул. Антоновича також відкрили для руху транспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.