Садовий пропіарив ботофрему Стахіва на увесь Фейсбук

Середа, 17 листопада 2021, 16:35

Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до СБУ та Нацполіції через плани прихильників Остапа Стахіва приїхати до Львова.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй Фейсбук-сторінці.

Сьогодні, 16 листопада, міський голова Львова Андрій Садовий офіційно звернувся до Служби безпеки України та Національної поліції з проханням не допустити подій, які суперечать українським законам через плани прихильників Остапа Стахіва приїхати до Львова.

"Ця людина − громадянин я не знаю якої країни, "едет во Львов на войну". Шановний, у нас триває війна проти країни-агресора на сході. А те, чим тут займався Стахів із поплічниками − задурювання мізків людей, які, на жаль, не виробили імунітету від пропаганди та іншого інформаційного лайна. Ми не сліпі та бачимо, як та в чиїх інтересах працюють ботоферми" − повідомив Андрій Садовий.

Нагадаємо, вчора, 16 листопада, СБУ вручила підозру Остапу Стахіву за ст. 109 КК та провела обшук у його квартирі. СБУ блокувала деструктивну діяльність антиукраїнської мережі, яка під "антивакцинаторськими" гаслами намагалася дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію в державі та закликала до насильницької зміни конституційного ладу. За попередньою інформацією правоохоронців, їхні дії координували російські куратори.

Торік голова ГО "Ідея нації" Остап Стахів балотувався на посаду голови Львівської ОТГ. А у 2019 році Остап Стахів висував свої кандидатуру у народні депутати на позачергових парламентських виборах по округу №117 у Франківському районі міста Львова.

Мітки: Андрій Садовий, Національна поліція у Львівській області, новини львова, Остап Стахів, СБУ Львівщини, СБУ у Львівській області