Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Остап Стахів

Четвер, 18 листопада 2021, 16:20

Богоносний моншер Стахів очікує в залі суду пришестя хтивого дядька Клавдія

Остап Стахів

Антивакцинатор Остап Стахів назвав себе Божим помазаником під час засідання Галицького районного суду, який обирає йому запобіжний захід.

Про це сьогодні, 18 листопада, у залі Галицького районного суду Львова повідомив Остап Стахів.

"Свободу людини ніхто не порушить. Понадівали намордники оці працівники Служби безпеки. Знаєте чому? Вони бояться говорити відкрито, вони – це підставні шашки, тому що рулять з Києва. Вони навіть не знали, що зі мною робити. Кожен крок по дзвіночку, це який закон, яка Конституція? Я коли в хаті своїй показав Конституцію, вони її відкинули. 

Мене не зламати. У мене Дух Божий всередині, іскра Божа. З вірою в Ісуса Христа, з вірою Божою. Дух Святий в мені діє. Мене жодна клітка ця не втримає" – наголосив Стахів.

Прокурори наполягають на обранні Стахіву запобіжного заходу у вигляді триманні під вартою впродовж 60 діб із заставою у 998 тисяч гривень.

Також під стінами суду зібралися прихильники та противники Стахіва, яких розділяють шеренги поліції.

Нагадаємо, 16 листопада слідчі СБУ вручили Остапу Стахіву підозру у скоєнні злочину, передбаченого статтею 109 КК України (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади) та провели обшук у його квартирі.

Також правоохоронці блокували діяльність його мережі, яка під "антивакцинаторськими" гаслами намагалася дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію у країні.

Вчора суд не зміг обрати Стахіву запобіжний захід через те, що він не з'явився на засідання. Стахів перебував в лікарні у місті Сваляві Закарпатської області. Тому суд зобов'язав примусово доставити Стахіва до Львова, якщо лікарі нададуть довідку про його задовільний стан.

Додамо, що торік голова ГО "Ідея нації" Остап Стахів балотувався на посаду голови Львівської ОТГ. А у 2019 році Остап Стахів висував свої кандидатуру у народні депутати на позачергових парламентських виборах по округу №117 у Франківському районі міста Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.