Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Буська ЦРЛ

busk-portal.com

П'ятниця, 19 листопада 2021, 13:05

Буська лікарня планує відремонтувати ліфт за майже 650 тисяч

Буська ЦРЛ

Буська ЦРЛ оголосила закупівлю робіт з капітального ремонту шахти ліфта поліклінічного відділення з очікуваною вартістю майже 650 тис. грн.

Комунальне некомерційне підприємство Буської міської ради "Буська центральна районна лікарня" оголосила закупівлю у системі ProZorro на капітальний ремонт шахти ліфта поліклінічного відділення лікарні із встановленням ліфтового обладнання.

Очікувана вартість закупівлі становить 643 515 грн. Роботи планують профінансувати з місцевого бюджету.

Закупівлю оголосили 12 листопада, а аукціон проведуть 24 листопада. Ремон шахти ліфта у Буській лікарні мають здійснити до кінця цього року.

Як вказано у документації, переможець тендеру має встановити ліфт пасажирського з електроприводом на змінному струмі з релейно-контакторною схемою управління для житлових будинків вантажопідйомністю до 630 кг, з швидкістю 1 м/с на 10 зупинок, провести електромонтажні, пусконалагоджувальні та будівельні роботи. Переможець має надати гарантію на виконані роботи не менше 36 місяців.

Нагадаємо, будівлю комунальної аптеки №91 у Буську продали за 1,7 мільйонів гривень фірмі члена виконкому міськради та одному із засновників партії "Варта" Артему Хмизу.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.