Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

художній салон Високий замок

Субота, 20 листопада 2021, 15:32

Осінній художній салон Високий замок відкрився у Львові

художній салон Високий замок

У львівському Палаці мистецтв відкрився осінній художній салон Високий замок.

До експозиція салону входять твори близько 180 авторів.

Центральне місце в ній зайняла посмертна виставка творів української художниці, представниці хвилі відродження авторського українського іконопису, мистецтвознавиці Тетяни Думан-Скоп.

Окрема виставка присвячена 25-річчю львівського Палацу мистецтв. Самостійні розділи салону становить презентація робіт франківського скульптора Данила Книшука. На виставці також можна побачити експозицію дитячого малюнку.

Урочисте відкриття салону відбулось у п'ятницю, 19 листопада. Директор палацу мистецтв Юрій Візняк нагородив художників, митців, працівників палацу та інших осіб, причетних до створення цієї виставки, медаллю "За служіння мистецтву". Серед тих, хто тримав відзнаку, були: політик Михайло Поживанов, керівниця "PM GALLERY" Надія Теслюк, співак Володимир Кудовба, співачка Оксана Муха.

Осінній художній салон Високий замок у Палаці мистецтв працюватиме протягом місяця.

Нагадаємо, Осінній художній салон Високий замок у Львові відбувається щороку.

Новина створена у межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.