Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вакцинація на Львівщині

Понеділок, 22 листопада 2021, 14:02

У Львові безхатьків вакцинуватимуть від Covid-19

вакцинація на Львівщині

З 26 листопада у місті організують пункт вакцинації від коронавірусу для безхатьків.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Центрі обліку та нічного перебування бездомних громадян на вул. Кирилівській, 3а у Львові з 26 листопада запрацює пункт вакцинації для безхатьків.

Пункт вакцинації працюватиме з 11:00 до 18:00 год.

"Такий пункт вакцинації ми створюємо з метою дати змогу тим, хто перебуває у складних життєвих обставинах, вакцинуватись та мати захист від хвороби, яка зараз набула загрозливих масштабів. Ми порадились із громадськими організаціями, які працюють з бездомними та організовують їх харчування, і дійшли спільної думки, що пункт працюватиме у світловий день, щоб усі охочі могли скористатись цією можливістю" – наголосив в.о. директора департаменту гуманітарної політики Львівської міськради Євген Бойко.

За його словами, впродовж цього тижня у місті розгорнуть інформаційну кампанію для безхатьків про цей пункт вакцинації.

Додамо, з вересня в Україні запровадили Covid-сертифікати для вакцинованих, з 30 жовтня у Львівській області запровадили "червоний" рівень епідемічної небезпеки, а з 22 листопада у області для проїзду приміськими маршрутками або залізницею необхідно мати Covid-сертифікат.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.