Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський хімічний завод

ФБ Львівського хімзаводу

Понеділок, 22 листопада 2021, 11:34

Львівський хімічний завод працює у штатному режимі

Львівський хімічний завод

На Львівському хімічному заводі не виникало позаштатних ситуацій.

Про це Варіантам повідомила пресслужба Головного управління ДСНС у Львівській області та пресслужба АТ "Львівський хімічний завод".

АТ "Львівський хімічний завод" працює у звичайному режимі, а позаштатних ситуацій не виникало. 

Зазначимо, вчора, 21 листопада, на території Львівського хімічного заводу пролунав вибух, внаслідок якого в будівлі вилетіли шибки. Як повідомили у пресслужбі ДСНС, причиною вибуху стало те, що на заводі спрацював аварійно-захисний клапан високого тиску.

"Ми прибули на місце події. До нас вийшов головний інженер, сказав, що у них все гаразд, позаштатних ситуацій немає. Спрацював повітряний клапан. Підприємство працює в штатному режимі, загрози ніякої немає. На цьому все. На територію ми не заїжджали" − повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Львівській області.

За даними аналітичної системи YouControl, АТ "Львівський хімічний завод" зареєстровано у 1993 році, основний вид діяльності − виробництво промислових газів. Керівником є Анатолій Бобришов.

Львівський хімічний завод є найбільшим у Західній Україні підприємство з виготовлення технічних, харчових і медичних газів і газових сумішей. Зокрема, виробляють медичний кисень, технічний кисень у балонах, азот у балонах, скраплений азот, аргон тощо. 

Нагадаємо, Львів виявився 13-м індустріальним містом в Україні з найбільш забрудненим атмосферним повітрям.

Додамо, на Новому Львові біля хімічного заводу збудують нові офісні центри.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.