Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОДА

dovidnuk.vash.ua

Понеділок, 22 листопада 2021, 13:34

Годик боротиметься з російською попсою на Львівщині

Львівська ОДА

Перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик очолив міжвідомчу робочу групу щодо проведення систематичної роз’яснювальної роботи про мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Львівської області.

Про це йдеться в розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького від 19 листопада.

Міжвідомча робоча група буде проводити систематичну роз’яснювальну роботу про мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Львівської області, − сказано у розпоряджені.

До складу групи, окрім  Годика, увійшли: голова постійної комісії з питань культури, інформаційної політики та промоції Львівської обласної ради Святослав Шеремета, директор департаменту комунікацій та внутрішньої політики обласної державної адміністрації Дмитро Посипанко та інші.

Нагадаємо, у жовтні депутати Львівської облради заслухали звіт директора департаменту комунікації та внутрішньої політики Львівської ОДА Дмитра Посипанка. Тоді ж депутати доручили Львівській ОДА до 31 листопада 2021 року створити міжвідомчу робочу групу.

Верховний суд у 2019 році постановою визнав законним мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на Львівщині.

Зазначимо, у 2018 році Львіська облрада прийняла рішення про встановлення мораторію на публічне використання російськомовного культурного продукту в будь-яких формах на території Львівської області до моменту повного припинення окупації території України, а також доручила Львівській обласній державній адміністрації  вжити заходів щодо створення міжвідомчої робочої групи.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.