Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

шкільне харчування

lb.ua

Вівторок, 23 листопада 2021, 14:30

Вартість безоплатного харчування одного учня шкіл Стрийської ОТГ в 2022 році складе 25-30 гривень

шкільне харчування

Виконком Стрийської міськради пропонує в 2022 році встановити вартість безоплатного гарячого харчування на одного учня від 25 до 30 гривень.

Про це йдеться в проекті рішення виконкому "Про організацію харчування окремих категорій учнів ЗЗСО за рахунок бюджетних коштів у 2022 році".

Виконавчий комітет Стрийської міської ради пропонує в 2022 році встановити вартість безоплатного гарячого харчування на одного учня середніх шкіл в розмірі 30 грн у їдальні та 25 грн – для буфетної форми харчування в школах, де відсутні їдальні.    

Також проектом рішення визначені категорії учнів-пільговиків, які зможуть скористатись безоплатним харчуванням за наявності підтверджуючих документів.

Учні-пільговики, натомість, не включені до пілотного проекту нової системи платного харчування учнів за принципом "кейтерінгу" – приготування їжі за межами закладу і вчасної організації її доставки, який стартує з нового року у двох школах громади, а саме школах №6 і 8.

"Платне харчування (крім пільгових категорій), де дитина має право вибору, яку страву обрати. Приватний підприємець, який надаватиме послуги дбатиме про якість та дотримання вимог, щоб учні та батьки були задоволені процесом шкільного харчування" – пояснили у пресслужбі Стрийської міської ради. 

У найближчий час Стрийська міськрада оголосить тендер, переможець якого надаватиме послуги з харчування у школах в рамках проекту "кейтерінгу".  

Нагадаємо, що виконком Стрийської міськради планує ухвалити інвестиційну програму дій на 2022 рік для КП "Водоканал Плюс".

Новина створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково зображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.