Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Остап Стахів

Середа, 24 листопада 2021, 14:01

Мишки Вєра і Надєжда вимагають випустити пацієнта Стахіва з теплої кічи

Остап Стахів

Мітингувальники в Києві вимагають звільнити з-під варти лідера "руху антивакцинаторів" в Україні Остапа Стахіва.

Про це повідомила Українська правда.

Сьогодні, 24 листопада, в урядовому кварталі Києва кілька тисяч людей зібралися на так званий "марш свободи" з вимогою звільнити з-під варти лідера "руху антивакцинаторів" в Україні Остапа Стахіва.

В руках мітингувальники тримають плакати з портретами та гаслами проти примусової вакцинації та вигукують "Свободу Остапу Стахіву".

Активісти зібралися під Верховною Радою о 10 ранку. А о 12:20 год колона антивакцинаторів прийшла до ГУ Служби безпеки України на вул. Володимирській.  

Нагадаємо, суд призначив антивакцинатору Остапу Стахіву арешт у вигляді триманні під вартою впродовж 60 діб.

Додамо, 17 листопада суд не зміг обрати Стахіву запобіжний захід через те, що він не з'явився на засідання. Антивакцинатор перебував в лікарні у місті Сваляві Закарпатської області. Через це суд зобов'язав примусово доставити Стахіва до Львова, якщо лікарі нададуть довідку про його задовільний стан, що правоохоронці й зробили.

Зазначимо, 16 листопада слідчі СБУ вручили Остапу Стахіву підозру у скоєнні злочину, передбаченого статтею 109 КК України (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади) та провели обшук у його квартирі.

А торік голова ГО "Ідея нації" Остап Стахів балотувався на посаду голови Львівської ОТГ. А у 2019 році Остап Стахів висував свої кандидатуру у народні депутати на позачергових парламентських виборах по округу №117 у Франківському районі міста Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.