На двох вулицях Львова встановлять два нові комплекси автофіксації порушень ПДР

Четвер, 25 листопада 2021, 15:03

На двох вулицях міста запрацюють нові прилади вимірювання швидкості.

Про це повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

З 26 листопада у Львові запрацюють два нові прилади фіксації правопорушень, що контролюватимуть дотримання вимог ПДР в автоматичному режимі.

Зокрема, нові комплекси автоматичної фото- та відеофіксації порушень ПДР "Каскад" розміщуватимуться:

- на проспекті Святого Івана Павла ІІ, 35 –  напрямок спрямування приладу проспект Червоної Калини;

- на вул. Княгині Ольги, 100-К – напрямок спрямування приладу вул. Володимира Великого.

Як повідомили у патрульній службі, місця розміщення радарів визначили на підставі проведеного аналізу аварійності на аварійно-небезпечних ділянках та в місцях концентрації ДТП, скоєних з причин перевищення швидкості руху.

Про використання приладів вимірювання швидкості водіїв повідомлятимуть дорожні знаки, а у місцях фіксації порушень стоятиме патрульний автомобіль. 

Нагадаємо, у травні цього року виконком Львівської міськради погодив впровадження місцевої мережі камер, що автоматично фіксуватимуть порушення ПДР, а у серпні нові комплекси автоматичної фото- та відеофіксації порушень ПДР встановили на вул. Хуторівка, 8 та на вул. Володимира Великого, 18.

З 13 жовтня запрацювали нові прилади фіксації правопорушень на вул. Стрийська, 292, вул. Василя Стуса, 39 та вул. Шевченка, 313, а також на вул. Стрийська, 35 і вул. Сихівська, 16-А.

Також до кінця цього року на шести дорогах області планували встановити 19 стаціонарних камер фотовідеофіксації. А у вересні на шести дорогах області встановили нові прилади вимірювання швидкості.

Мітки: TruCam, відеоспостереження, дороги львівщини, новини львова, Патрульна поліція Львівщини, ПДР, правила дорожнього руху