Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

додаток "Дія"

pravda.com

Понеділок, 29 листопада 2021, 17:15

У додатку Дія з'явиться можливість змінити місце проживання онлайн

додаток "Дія"

З грудня в "Дії" у тестовому режимі запрацює послуга зміни місця проживання онлайн.

Про це повідомляє міністер цифрової трансформації України Михайло Федоров на своїй сторінці у Фейсбуці.

З 1 грудня на порталі "Дія" у тестовому режимі запрацює послуга зміни місця проживання онлайн майже для всієї України.

За словами Федорова, послугу можна буде отримати за 1 робочий день без відвідування 3 установ, 30 днів очікування та папірців, повідомив міністр.

"Запускаємо бета-тест декларування місця проживання онлайн 1 грудня на порталі Дія. Це одна з найпопулярніших та найскладніших в отриманні держпослуг. Команда Мінцифри повністю змінює формат послуги, цифровізуючи та спрощуючи її. Заповнення короткої заяви онлайн у зручний для вас час замість черг та відвідувань держустанов" – наголосив Михайло Федоров.

Додамо, з лютого 2020 року в Україні почав працювати мобільний додаток "Дія". З квітня тогож року паспорти у смартфоні офіційно стали цифровими аналогами паперових документів.

Крім цього, з 1 березня цього року додаток "Дія" поширили на вакцинацію від Covid-19, а з вересня на порталі можна згенерувати Covid-сертифікат.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.