Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

брати Дубневичі

Понеділок, 13 грудня 2021, 13:20

Фірмі Дубневичів нарахували чотири мільйони гривень штрафу за забруднення довкілля на Львівщині

брати Дубневичі

ТзОВ "Енергія-Новий Розділ" незаконно скидало стічні води у річку Дністер.

Про це повідомила прес-служба Державної екологічної інспекції України у Львівській області.

Екоінспектори провели перевірку на території ТзОВ "Енергія-Новий Розділ" та виявили, що підприємство порушує вимоги законодавства про охорону та раціональне використання водних ресурсів.

"Підприємство здійснює наднормативний скид зворотних (стічних) вод з очисних споруд підприємства у водний об’єкт – річку Дністер, що призводить до забруднення поверхневих вод, а також здійснює самовільне використання водних ресурсів з підземного водозабору" – йдеться у повідомленні.

Вартість завданих збитків становить 4 054 929 грн. Підприємству пред’явили претензії про добровільне відшкодування.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Енергія-Новий Розділ" належить синам Богдана і Ярослава Дубневичів Юрію та Павлу Дубневичам, а також їхньому спільйому підприємству "Агропромислове підприємство "Львівське".

У 2020 році року Дубневичі переписали всі свої теплопостачальні підприємства, включно із ТзОВ "Енергія-Тепловодосервіс", ТОВ "Енергія – Новий Розділ", ТзОВ "Енергія – Новояворівськ" на своїх синів.

Також у січні 2018 року НАБУ затримало керівництво ТзОВ "Енергія –Новий Розділ" і ТзОВ "Енергія – Новояворівськ" через оборудки з пільговим газом, які вперше виявили у ТзОВ "Енергія-Новояворівськ" у квітні 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.