Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Орест Тимчишин

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 14 грудня 2021, 15:12

Очільник Личаківської РА отримав майже 15 тисяч за відрядження в Мілан

Орест Тимчишин

У 2021 році голові Личаківської районної адміністрації Оресту Тимчишину нарахували понад 13 тис. грн за відрядження.

Про це повідомила Личаківська районна адміністрація міста Львова у відповідь на запит Варіантів.

У 2021 році голові Личаківської районної адміністрації міста Львова Оресту Тимчишину нарахували 13 256,66 грн за відрядження.

З 30 листопада по 3 грудня Орест Тимчишин перебував у відрядженні за маршрутом Львів − Мілан − Повераньо − Турін − Львів. Тимчишин їздив у відрядження для участі в обговоренні та обміні ідеями щодо технологічних та екологічних викликів заради сталого майбутнього на дні відкритих дверей, присвяченому 20-річчю компанії Норд Інжиніринг.

Нагадаємо, з липня цього року Орест Тимчишин очолює Личаківську районну адміністрацію. До цього він був головою Франківської РА – його офіційно призначили на цю посаду у травні 2018 року.

З кінця 2011 до 2017 року посадовець працював заступником голови з питань житлово-комунального господарства Франківської районної адміністрації, а до цього очолював відділ житлового господарства у цій адміністрації.

З 2002 до 2010 року Тимчишин працював у відділі житлового господарства в Галицькій районній адміністрації, а також у 2002-2005 роках очолював ЛКП "Центральне" Галицького району Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.