Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Бойко

П'ятниця, 17 грудня 2021, 11:47

Бойко отримав майже 10 тисяч за відрядження цього року

Євген Бойко

Цього року директор департаменту Адміністрація міського голови Євген Бойко отримав майже 10 тис. грн за відрядження.

Про це повідомив департамент "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради у відповідь на запит Варіантів.

У 2021 році директор департаменту "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради Євген Бойко отримав 9 608,76 грн за відрядження.

Зокрема, Бойко з 9 по 10 січня перебував у відрядженні в Києві для проведення робочих зустрічей, за що отримав 1 179,53 грн. А з 21 по 22 серпня Євген Бойко їздив у відрядження в Київ для участі в урочистих заходах з нагоди візиту Вселенського Патріарха Варфоломія до України та отримав 8 429,23 грн.

Зазначимо, всього цього року працівники департаменту "Адміністрація міського голови" отримали 135 378,71 грн за відрядження.

Нагадаємо, у 2020 році директор департаменту Адміністрація міського голови та депутат міськради Євген Бойко заробив 736 тисяч гривень зарплати.

Зазначимо, наприкінці травня 2019 року директором департаменту "Адміністрація міського голови" призначили Євгена Бойка. Декілька днів перед цим, 24 травня, під час засідання виконавчого комітету активісти облили його червоною фарбою, а 29 травня під час штурму Львівської міської ради його побили і він потрапив до лікарні із травмою селезінки.

На місцевих виборах-2020 він пройшов до Львівської міської ради від партії "Самопоміч", офіційно – безпартійний.

 З жовтня 2016 року й до травня 2019 року Бойко був заступником директора департаменту "Адміністрація міського голови" та в.о. керівника цього департаменту.  У 2015 році Євген Бойко перебував на посаді начальника управління внутрішньої політики департаменту "Адміністрація міського голови", а у 2013 році він пройшов стажування в рамках програми "Перший кар’єрний крок" у Львівській міськраді. 

У 2010-2012 рр. Бойко працював у прес-службі Львівсько-Сокальської єпархії Української православної церкви Київського патріархату. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.