Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Гаврилюк

ФБ Гаврилюк

П'ятниця, 17 грудня 2021, 12:41

Директорка департаменту культури та релігій Львівської ОДА отримала півтори тисячі за відрядження

Ірина Гаврилюк

Цього року директорка департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Ірина Гаврилюк отримала півтори тисячі за відрядження.

Про це повідомив департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА у відповідь на запит Варіантів.

У 2021 році директорка департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Ірина Гаврилюк отримала 1497,81 грн за відрядження.

Гаврилюк 14 та 15 вересня перебувала у відрядженні в Києві для участі у круглому столі "Кінокомісії України: особливості, перспективи розвитку, ефективні моделі співпраці з іншими гравцями кіногалузі країни та вигоди для розвитку економіки регіонів".

Зазначимо, всього цього року працівникам департаменту виплатили 4 258,63 грн за відрядження.

Зазначимо, торік Ірину Гаврилюк обрали директоркою департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА. Вона з 2017 року працювала заступницею директора департаменту і була начальницею управління культури. 

Нагадаємо, наприкінці лютого 2020 року Львівська ОДА оголосила конкурс на посаду директора департаменту з питань культури, національностей та релігій. До грудня 2019 року з 2013 року департамент культури Львівської ОДА очолювала Мирослава Туркало.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.