Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Любінська, 112

google.com.ua

Вівторок, 4 січня 2022, 17:31

Козицький дозволив звести торгово-офісний центр на місці колишніх приміщень Укрпошти у Львові

вул. Любінська, 112

Львівська фірма отримала ділянку Укрпошти на вул. Любінській, де планує збудувати торгово-офісний центр.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №1267/0/5-21 від 17 грудня 2021 року.

Приватне підприємство "Вдостатку" отримає земельну ділянку, площею 0,3808 га, на вул. Любінська 112 у Львові, що перебувала у державній власності й якою до цього користувалася "Укрпошта", для будівництва торгово-офісного комплексу.

Зазначимо, для того, щоб дозволили цій фірмі збудувати тут нові офіси та торгові центри, облдержадміністрація прийняла рішення змінити цільове призначення цієї ділянки, посилаючись на заяву про добровільну відмову від права постійного користування земельною ділянкою від Укрпошти та договір купівлі-продажу нерухомого майна від 1.09.2020, що зареєстрований у реєстрі за №2432.

"Надати ПП "Вдостатку" дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення площею 0,3808 га, що розташована за адресою: м. Львів, вул. Любінська 112, із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення на землі громадської забудови для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку)" – йдеться у розпорядженні.

Наразі ПП "Вдостатку" має подати на затвердження Львівській ОДА проект землеустрою цієї ділянки.

За даними аналітичної системи YouControl, ПП "Вдостатку" зареєстроване з 2014 року на вул. Любінська, 112 у Львові, займається консультуванням з питань комерційної діяльності й керування, функціюванням бібліотек і архівів. Фірма належить львівській холдинговій компаніії "Онгер Україна" та ТзОВ "Компанія з управління активами "Західна інвестиційна група" (Івано-Франківськ).

"Онгер Україна" володіє "Трас Компані" (Польща) і ТзОВ "Компанія з управління активами "Західна інвестиційна група". Їхніми власниками є львів'яни Роман Городечний (у 2018 році – віце-президент федерації баскетболу Львівщини), Андрій Немировський та Сергій Ткаченко. Їм належить низка різних фірм у Львові різного спрямування, починаючи від холдингових компаній та завершуючи будфірмами.

Крім цього, Роман Городечний є власником ГО "Баскетбольний клуб "Львів", а ТОВ "Юніверсал Консалтинг Груп" зареєстроване з 2015 року у Львові, займається діяльністю у сфері права. Власниками юридична фірма Сергія Ткаченка ТОВ "Юніверсал Консалтинг Груп" придбала у 2020 році в міськради приміщення на вул. Мартовича, 12 за 255 тис грн.

Додамо, раніше Львівська ОДА на колишній ділянці Укрпошти, що на вул. Залізничній у Львові, дозволила приватній фірмі збудувати готельно-офісний житловий комплекс. Для цього у 2020 році цільове призначення цієї ділянки змінили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.