Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. С.Крушельницької, 23

google.com.ua

Четвер, 23 грудня 2021, 15:40

Мерія Львова викупить другу квартиру над музеєм Соломії Крушельницької

вул. С.Крушельницької, 23

Львівські депутати погодили придбання другої квартири над музеєм Соломії Крушельницької для розширення закладу.

Сьогодні, 23 грудня, на сесії Львівської міської ради депутати погодили питання щодо придбання об’єкта нерухомого майна на вул. С. Крушельницької, 23.

"За" проголосували 50 депутатів.

Зокрема, йдеться про квартиру №6 у будинку на вул. С. Крушельницької, 23, яка знаходиться над музично-меморіальним музеєм ім. Соломії Крушельницької.

За словами директорки юридичного департаменту Львівської міськради Гелени Пайонкевич, загальна площа цієї квартири становить 44,7 кв.м, а ціна – 1 553 000 грн. Кошти на її закуплю мають виділити з бюджету Львова.

Квартиру вирішили придбати для захисту колекцій та експонатів музею, а також для розширення закладу.

Нагадаємо, влітку міськрада викупила за 1,6 млн грн квартиру №8 у цьому будинку, яка знаходиться над музеєм й мешканці якої систематично затоплювали його. Викуп у лютому цього року погодили депутати на сесії міськради. 

Зазначимо, наприкінці 2017 року мешканці цієї квартири затопили приміщення музею, було пошкоджено паркет, електропроводку, люстри та знищено розписи на стелі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.