Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ялинки у Львові

Четвер, 13 січня 2022, 17:30

На Львівщині продали понад п'ять тисяч новорічних ялинок

ялинки у Львові

Впродовж цьогорічної ялинкової кампанії лісгоспи області продали 5,3 тисячі новорічних ялинок.  

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Впродовж ялинкової кампанії 2021-2022 років на Львівщині лісові господарства області продали 5,3 тисячі новорічних ялинок.

"Реалізація новорічних ялинок в лісогосподарських підприємствах здійснювалась зі спеціальними бирками та самоклеючими стрічками, які містять інформацію про походження новорічних ялинок.

Для організованого проведення цьогорічної ялинкової кампанії та запобігати випадкам незаконної заготівлі та реалізації новорічних ялинок залучили співробітників національної поліції та Державної екологічної інспекції у Львівській області" – наголосили у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Загалом за цей час до адміністративної відповідальності притягнули 43 порушники, яких оштрафували на загальну суму в понад 20 тисяч грн.

Зазначимо, у 2019 році на Львівщині розробили мобільний додаток для перевірки легальності походження новорічних ялинок, а у середині грудня 2021 року у області створили рейдові групи для виявлення незаконної торгівлі ялинками.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.