Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛКП "Лев"

П'ятниця, 14 січня 2022, 13:46

Комунальне підприємство Лев відновлює свою роботу після карантину

ЛКП "Лев"

Від завтра ЛКП «Лев» повноцінно відновить свою роботу після планового карантину.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Завтра, 15 січня, ЛКП «Лев» повноцінно відновить роботу після карантину, протягом якого ретельно працівники підприємства продезінфікували усі приміщення та територію, а також провели необхідні ремонтні роботи. 

У центрі повідомили, що вже завтра команда клініки буде готова продовжувати піклуватись про чотирьохлапих.

Зазначимо, що ЛКП «Лев» – це ветеринарно-спеціалізований центр, який займається відловом та порятунком безпритульних тварин та наданням всієї необхідної ветеринарної допомоги. 

Центр працює щодня, без вихідних, з 8:00 до 20:00 години на вул. Промисловій, 56. Бригада ловців здійснює виїзди в населені пункти щосереди та щосуботи, в інші дні тижня – в райони міста Львова.

Зазначимо, з лютого 2020 року у ЛКП "Лев" розпочали безкоштовно чіпувати домашніх тварин. Загалом у Львові розпочали чіпувати безпритульних тварин з серпня 2015 року. А у 2019 році у Львові вперше провели підрахунок вуличних котів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.