Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Кіра Рудик

slovoidilo.ua

Середа, 19 січня 2022, 13:19

Конаюча Рудик примазалася до опозиції Порошенка

Кіра Рудик

Кіра Рудик висловила підтримку Петру Порошенку, якого звинувачують у держзраді та незаконних поставках вугілля з ОРДЛО.

Про це повідомляє Українська правда. 

За словами лідерки партії Голос Кіри Рудик в ефірі телеканалу "Прямий", вона їздила в аеропорт "Жуляни" та на засідання Печерського районного суду, щоб підтримати Петра Порошенка.

"Разом із "Європейською солідарністю", ми – проукраїнська опозиція в парламенті. Абсолютно очевидно, що влада не змогла виконати жодної передвиборчої обіцянки і натомість займається переслідуванням опозиції та спробами закрити нам рота. Ми будемо цьому опонувати і ми переможемо" – наголосила Кіра Рудик.

Зазначимо, сьогодні Печерський районний суд Києва продовжить розглядати запобіжний захід Порошенку, засідання у цій справі розпочалося ще 17 січня. Йому підписали підозру в держзраді та сприянні тероризму в рамках розслідування справи про незаконні постачання вугілля з окупованих територій.

Додамо, у березні 2020 року з'їзд партії Голос обрав Кіру Рудик новою керівницею замість Святослава Вакарчука, якого у червні того ж року партія позбавила депутатських повноважень.

А у липні 2021 року четверо львівських нардепів з Голосу та ще шестеро їхніх колег висловили недовіру керівництву партії та відокремились в об'єднання Справедливість.

На прикінці листопада 2021 року нардеп Голосу з Львівщини Ярослав Юрчишин заявив, що правоохоронці виявили розтрату державних коштів з бюджету партії Голос.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.